Pravila i Uslovi

Pravila i uslovi
U online shopu plaćanje naručenih proizvoda vršite na osnovu modela plaćanja koji Vam je ponuđen prilikom same narudžbine proizvoda.

Za narudžbine preko kurirske službe, plaćate naručenu robu kuriru po dostavi robe uvećane za troškove transporta narudžbine.
Za narudžbine koje plaćete putem transfera u banci, po prijemu izveštaja o Vašoj uplati (narudžbina + troškovi transporta) , vršimo isporuku naručenih proizvoda, bez daljih troškova.

IZVRŠENJE DOSTAVE

Dostava će se smatrati izvršenom kada primaoc ili nadležna osoba na adresi primaoca potpiše dostavnicu.
Vlasnik online shopa će uložiti maksimalne napore da izvrši dostavu, ali u tri niže navedena slučaja iako se dostava ne izvrši, smatra se izvršenom:
Primaoc odbija da primi pošiljku.
Adresa ili podaci o primaocu su netačni.
Primaoc nije na navedenoj adresi u naznačeno vreme a eventualna prisutna lica (sustanari, komšije, kolege) odbijaju da prime naručenu robu.

U svim slučajevima obavestićemo naručioca o nastaloj situaciji. Naručioc će, ukoliko to želi, moći o svom trošku podići proizvod od vlasnik online shopa u roku od 36 sati od trenutka kada ga obavestimo. Ukoliko u ovoj situaciji u roku od 24 sata ne možemo stupiti u kontakt s naručiocem, dostavu ćemo smatrati izvršenom.

REKLAMACIJE

Reklamacije na isporučenu robu vlasnik online shopa će uvažiti ukoliko je dojavljena u roku od 24 sata nakon izvršene dostave.
Reklamacije će se uvažiti u slučaju da vlasnik online shopa nije ispoštovao bilo koji ugovoreni deo u narudžbine, ukoliko je isporučena pogrešana roba ili je isporuka izvršena pogrešnoj osobi ili na pogrešnu adresu.
Vlasnik online shopa se obavezuje da eventualne navedene propuste ispravi u najkraćem mogućem vremenu.

OTKAZIVANJE PORUDŽBINE

Zbog moguće zloupotrebe otkazivanje porudžbine nije moguće!

Skype